Retket

Pankkiyhteys: Pälkäneen seniorit ry  FI70 5377 0420 0276 45. Kirjoita Viesti saajalle-kohtaan retken nimi, esim. Repovesi. Osallistuminen kaikkiin tapahtumiin on jäsenen omalla vastuulla. Yhdistyksellä ei ole vastuu- tai tapaturmavakuutusta. Oma vakuutus kannattaa pitää kunnossa.

Pirkanmaan senioripiirin ja Kansallisen senioriliiton matkat, katso tästä!

To 11.8. Kesäretki Ruovedelle
Risteily s/s Tarjanne, kiertoajelu, Pekkalan kartano, päiväkahvit.
Tämä osuus 47€. Lisäksi bussi yhdessä Valkeakosken ja ehkä Kangasalan senioreiden kanssa. Lounas itse maksaen Kanavaravintolassa. Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu 22.6 mennessä täältä tai Maikki Rantala 0400 788805.

la 13.8. Paatilla teatteriin
Kuutar lähtee klo 10 Valkeakosken kirkkorannasta. Laivalla tarjolla kahvia ja sämpylöitä.
Klo 13 Toijalan kesäteatterissa Golfleskien kapina -esitys. Väliaikatarjoilut varataan itse. Paluu bussilla Valkeakoskelle.
Hinta 80€. Järjestänä Valkeakosken seniorit.
Maikki 0400 788805 kokoaa Pälkäneeltä senioreita. Ilmoittaudu puhelimitse Maikille tai täältä