Retket

Pankkiyhteys: Pälkäneen seniorit ry  FI70 5377 0420 0276 45. Kirjoita Viesti saajalle-kohtaan retken nimi, esim. Repovesi. Osallistuminen kaikkiin tapahtumiin on jäsenen omalla vastuulla. Yhdistyksellä ei ole vastuu- tai tapaturmavakuutusta. Oma vakuutus kannattaa pitää kunnossa.

Pirkanmaan senioripiirin ja Kansallisen senioriliiton matkat, katso tästä!

Kesäretki Teijon luonnonpuistoon ja Kemiönsaareen

Retki Teijon kansallispuistoon ja Kemiön saarelle toteutetaan 15.-16.8. Olemme varanneet majoituksen kylpylähotelli Kasnäsistä. Hintaan 175 €/hlö, johon sisältyy bussimatka, majoitus kahden hengen huoneessa, aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö illallinen tulopäivänä ja lounas paluupäivänä. 

Teijon luonnonpuistossa mahdollisuus alueen omatoimiseen tutustumiseen tai 5 km:n kävelyretkelle Matildajäärven ympäri. Ajatuksena on tehdä leppoisa retki, jossa ei uuvuta liian pitkiin kävelyihin eikä istumisiin.

Yövymme Kylpylähotelli Kasnäsissä, jossa nautimme myös illallisen. Hotellissa mahdollisuus myös kylpylän ja kuntosalin käyttöön. Keskiviikkona tutustumme mm. Taalintehtaan alueseen ja lounastamme Halikossa Rikalan krouvissa.

 Lisätietoja: Harri Kauttu puh.  040 5897 715 ja Tiina Kokkola puh. 040 7566 785. Ilmoittautumiset peruutusehdoin 29.5. mennessä tästä tai Tiina Kokkolalle. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille. Tervetuloa!