Kävely- ja luontoretket

Ylkoliikuntaa vetävät Riitta, 050 5944450 ja Markku Ranta,  050 378 0446 tai Ritva Järvenpää 0400 922099. Meiltä voit myös kysellä lisätietoja.

Ulkoliikuntaa harrastamme torstaisin,  kokoontuminen klo 10.00.

Kokoontumispaikka voi vaihdella. Seuraa näitä sivuja ja lehti-ilmoituksia, paikka ilmoitetaan täällä. Reiteistä sovitaan ja keskustellaan kävelijöiden kesken. Toiveita otetaan siis huomioon.

Yleensä valittavana kaksi matkavaihtoehtoa, noin 5 km tai noin 3 km.

Talvella kävyt vaihtuvat hiihtoretkiin lumitilanteen niin salliessa.

Tervetuloa myös uudet kuntoilijat mukaan!

Kävelyretket olleet tauolla koronarajoitusten vuoksi. Pyrimme aloittamaan jälleen huhtikuussa, tästä tulossa lisätietoa myöhemmin.

06.05. klo 10.00 Kävelykipinä- tempaus. Seniorikävelypäivä. Yhdistyksemme ottanut alla olevan haasteen vastaan.

Otamme osaa myös kävelykilometrikisaan, jossa kävelykilometrejä ajalla 1.5.-31.10.

Tahko Pihkala -seuran kävelytempauksen tarkoituksena on toukokuussa haastaa suomalaiset kävelemään ja sauvakävelemään. Tavoite on, että mahdollisimman moni suomalainen osallistuisi ja löytäisi tapahtumasta uuden innon kävelyyn.

- Kokoontuminen Olkkaalan urheilukenttä. Reitit Onkkaalan tiet ja kujat.