Kävely- ja luontoretket

Kuva kävelyretkeltä 12.10. 2023.
Värikästä joukkoa Syrjänharjun maisemissa. Kameran takana oli Rauni.

Ulkoliikuntaa harrastamme torstaisin,  kokoontuminen klo 10.00. Lähtöpaikat vaihtelevat ja ilmoitamme niistä Sydän-Hämeen Lehden MeNyt-palstalla ja sivujemme etusivulla. Seuraa näitä sivuja, sähköpostia ja lehti-ilmoituksia. Reiteistä sovitaan ja keskustellaan kävelijöiden kesken. Toiveita otetaan siis huomioon.Yleensä kävelemme ja keskustelemme noin tunnin lenkin, jolloin kertyy viitisen kilometriä. Joskus lenkki voi lyhempi ja välillä teemme pitempiäkin patikointiretkiä. Otamme huomioon myös hitaammat ja kaiken kuntoiset kävelijät. 
Talvella kävelyt vaihtuvat hiihtoretkiin lumitilanteen niin salliessa. Torstailenkit ovat avoimia kaikille kävelijöille. Jos kaipaat lenkkikaveria, niin torstaisin sellainen varmasti löytyy.
Tervetuloa myös uudet kuntoilijat mukaan! Lisätiedot: Tiina Kokkola puh. 040 7566 785

To 9.5. ei ole kävelyä
Ke 15.5. klo 9.30 Kävelyä yhdessä Senioriliiton liikuntaviikolla kävelemme poikkeuksellisesti keskiviikkona n. tunnin lenkin Onkkaalassa. Huomaa, että lähdemme jo klo 9.30. Varaa kahviraha mukaan, sillä lenkin jälkeen kahvitellaan vielä yhdessä seurakuntatalon torikahviossa. Huom! To 16.5. ei ole kävelyä. Lisätiedot: Ritva Järvenpää puh. 040 0922 099 tai Tiina Kokkola puh. 040 7566 785. Tervetuloa!
To 16.5. ei ole kävelyä
To 23.5. Kävelyä yhdessä Aitoossa 
Lähdetään Kostia Areenan pysäköintialueelta kimppakyydein klo 9.30. Jätämme autot Honkalaan, josta matka jatkuu rauhallisesti kävellen ja Aitoon maisemista nauttien. Jarkko Pihkala kertoo lenkkimatkan kiinnostavista näkymistä. Matkan varrella pidetään tauko ja tehdään tulet. Ota mukaan juotavaa, yhdistys tarjoaa makkarat.

Ke 29.5. Patikointiretki - Pukalan virkitysmetsä. Retki toteutetaan säävarauksella. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä! 

To 30.5. ei ole kävelyä