Retket ja matkat

Torstaina 19.5. teimme lähiretken naapuriin Kangasalle Frickin arboretumiin. Seniorit hieman liian aikaisessa ja kevät vähän myöhässä, mutta silti saimme nauttia kauniin keväisen arboretumin orastavista kukinnoista. Kannattaa käydä uudelleen kuukauden kuluttua.

Pälkäneen seniorien keväinen patikkaretki suuntasi Sastamalan Ritajärvelle. Noin seitsemän kilometrin reitillä oli helppojen teitten ja polkujen lisäksi myös jännittäviä juurakkoja, kivikkoja ja välillä vähän märkääkin kohdattiin mahtavissa kivikautisissa maisemissa. Isoja kiviä ja vielä isompia kiviä. Kauniita näkymiä kallioisissa järvimaisemissa riitti yllin kyllin. Ja mikä parasta – saimme uusia yhteyksiä, kun saimme patikkaseuraksi myös Sastamalan senioreita. Seuraavaa retkeä jo suunnitellaan. Ritajärven retkellä meitä oli Pälkäneeltä peräti 29 senioria.