Kuukausitapaamiset

To 25.03. klo 13.00 Kuukausitapaaminen - etäkokoontuminen Teams-sovelluksen kautta

- Mitä yhdistykselle kuuluu? Mitä jäsenistölle kuuluu?  Ohjelmassa kuulumisten vaihtoa ja vapaamuotoista keskustelua.

To 29.04. ko 15.00 Kuukausitapaaminen. Etänä Teams-sovelluksen kautta. Huom. kelloaika muutettu etäkokoontumisiin.

- Kuulumisten vaihtoa ja vapaamuotoista ohjelmaa.

Osallistuminen etänä tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta. Laitteessa tulee olla myös toimiva sähköpostiyhteys, johon suositellaan kirjautumaan Chrome- tai Edge-selaimen kautta. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovelluksen asennusta. Kokoontumiseen  liittyminen onnistuu selaimen kautta verkossa.

Ilmoittautumiset 25.4.mennessä. Sähköinen ilmoittautuminen tästä!

Voit myös ilmoittautua puhelimitse tai sähköpostilla Riitta Ranta, 050 5944450, ritvariitta.ranta@gmail.com tai Tuula Paulin, 040 5136656, tuula.paulin@gmail.com.

Ilmoittautuneille lähetetään liittymislinkki koontumiseen sähköpostilla. Samalla lähetetään myös tarkemmat liittymisohjeet.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

To 27.05. Kuukausitapaaminen